Inloggen Tracker  |  
Volgen en Bewaken zonder Abonnementskosten!

GPS Volgsysteem zonnepanelen beveiliging, of het GPS Volgsysteem beveiligen van zonnepanelen parken?

Zonnepanelen zijn al gewilde objecten in het buitenland. Een onderzoek laat zien dat in het buitenland 10% van de schade het gevolg is van de diefstal van zonnepanelen. Zonnepanelen worden tot nu toe vaak nog beveiligd door middel van camera’s die worden gemonitord door dure meldkamers. Mede door deze oplossingen zijn ze nog altijd te laat om diefstal te voorkomen. Een zonnepaneel  mechanisch beveiligingssysteem, GSM en/of GPS Volgsysteem module kan hierbij te pas komen, hierdoor zijn we in staat een paar zonnepanelen of hele zonnepanelen parken te beveiligen. U weet direct wanneer er aan de zonnepanelen wordt gezeten en u kunt direct inzien door de GPS Volgsysteem waar ze zich bevinden op onze (mobiele) webapplicatie. Mede door een gezamenlijke werking van onze producten is al bewezen dat diefstal afneemt met 90%!

Diefstal zonnepanelen: Link

Welke GPS Volgsysteem zijn er voor het beveiligen van uw zonnepanelen?

Innovation solution GPS Volgsysteem

De Innovation solution GPS Volgsysteem biedt de mogelijkheid om een gesloten circuit te creëeren. Heeft u meerdere zonnepanelen, dan kan dit een uitstekende uitkomst bieden. Wanneer het circuit wordt onderbroken, dan zal de GPS Tracker een SMS (Bel) signaal afgeven aan u en mogelijk 10 andere personen.Ook het meten van het aan of uit van een contact zal de GPS Volgsysteem kunnen waarnemen, hierdoor zijn uw zonnepanelen op en top beveiligd.

ClickTrace +

De ClickTrace+ bied u de mogelijkheid om u de mogelijkheid om deze eenvoudig aan uw zonnepaneel te koppelen. Doordat deze GPS Volgsysteem gekoppeld is aan zonnepaneel, is deze voorzien van zonne-energie. U hoeft zich geen zorgen te maken hoe lang de module mee kan. Mocht het zo zijn dat de zon te weinig heeft geschenen, dan zal deze GPS Volgsysteem automatisch overschakelen op zijn eigen geïntegreerde batterij, welk een 3 jaar mee kan gaan onder ideale omstandigheden.

De GPS Volgsysteem Clicktrace + is voorzien van een GPS datakaart en een trilsensor, wanneer uw zonnepaneel in beweging is zal de trilsensor de trilling waarnemen en u een SMS (Bel) Alarm geven en daarbij mogelijk 10 andere personen. Hierdoor wordt u niet alleen op tijd gewaarschuwd, u kunt altijd en overal meteen inloggen op uw persoonlijke webapplicatie en inzien waar uw zonnepanelen zich begeven.

mechanische beveiligingssystemen voor het beveiligen van uw zonnepanelen?

De Akraboot4 is een innovatief technisch ontwerp, dat met behulp van een uniek klemmensysteem de zonnepanelen beveiligigd. Het is een mechanisch beveiligingssysteem dat zonnepanelen onlosmakelijk aan elkaar verbindt en wordt vastgezet op het montageframe.

Zonnepanelen beveiliging 211x300 Zonnepanelen (GPS Volgsysteem )

Akraboot

zonnepanelen beveiliging met optische kabel 300x109 Zonnepanelen (GPS Volgsysteem )

zonnepanelen beveiliging met optische kabel

zonnepanelen beveiliging alarmsysteem 300x95 Zonnepanelen (GPS Volgsysteem )

Zonnepanelen beveiling met alarmsysteem en GPS tracker

Als optionele GPS Volgsysteem zonnepanelen beveiliging uitbreiding is het mogelijk:

  • een electronisch alarmsysteem te integreren als zonnepanelen beveiliging, waarbij een Optical Fiber of glasvezelkabel door de aanwezige doorvoeren van de Akraboot wordt geleid
  • Een track en trace systeem te integreren als zonnepanelen beveiliging, waarbij u de mogelijkheid heeft de zonnepanelen op te sporen
  • daarnaast is het mogelijk om ook het terrein te beveiligen zoals hek- en/of grondbeveiliging
  • uitbreiding GSM mogelijk, dat wanneer een zonnepaneel inn beweging komt u en mogelijk 10 andere personen een SMS/Bel alarm krijgt

Wat zijn de kosten voor het versturen van de data en SMS? Klik hier

Extra GPS Volgsysteem zonnepanelen beveiliging details

• GPS Volgsysteem universeel toepasbaar
• simpel en makkelijk te installeren
• naadloos te integreren met een elektronisch beveiligingssysteem
• vervaardigd uit zeer sterk materiaal die zorgen voor maximale duurzaamheid
• bewezen dat diefstal van zonnepanelen met 90% afneemt

Mocht u vragen hebben over onze GPS Volgsysteem producten of toepassingen, dan kunt u ons altijd bereiken!

Naar webshop   Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...