Wat kost het?How much does it cost? - GPS Volgsystemen

Het verschil tussen de prepaid of 12 maanden data SIM kaart?

De Track en Trace module kan van twee verschillende data kaarten worden voorzien. U kunt er dus voor kiezen om onze Track en Trace module te voorzien van een prepaid kaart, of van een 12 maanden data kaart. Het voordeel van een prepaid kaart is dat u een eenmalige uitgave heeft, omdat de prepaidkaart bij de aankoop van de Track en Trace module zit inbegrepen. Het nadeel van een prepaidkaart is dat hij moet worden opgewaardeerd om actief te kunnen blijven.

Daarnaast is er een optie voor een kan 12 maanden data kaart, met deze optie heeft u geen omkijken meer of er wel of niet genoeg geld op de kaart staat om de data en SMS signalen te versturen, zo kan de Track and Trace altijd optimaal zijn werk doen. Voor de kosten van de prepaid kaart en de 12 maanden data kaart hebben wij hier voor u een reken methode die u op weg kan helpen bij uw verwachtingen.

Berekening voor de prepaid en 12 maanden data SIM kaart.

Gpsvolgsystemen.eu is geheel transparant over de kosten. Na aanschaf van uw Track en Trace module ontvangt u een webapplicatie waar de posities automatisch op binnenkomen en worden opgeslagen tot maximaal 1 jaar. Deze mobiele webapplicatie kunt u gratis en onbeperkt gebruiken zonder abonnementskosten.

De enige kosten die u na aanschaf heeft zijn de kosten voor de data en SMS Alarm die het SIM kaartje verstuurd, welk bij aankoop al geplaatst is binnen in de Track en Trace. Dit SIM kaartje is nodig om de posities te kunnen plaatsen op uw webapplicatie en om u eventueel alarm meldingen te kunnen versturen indien gewenst.

Gpsvolgsystemen.eu is zelf fabrikant en heeft een eigen zogenoemde communicatie “socket” geschreven tussen de Track en Trace module en uw eigen webapplicatie. Dit resulteert in het sterke voordeel dat er met minimale kosten posities en informatie verstuurd kunnen worden naar de webapplicatie. Om u een indruk te geven van het voordeel van deze eigen communicatie socket: “Als u als klant de Track en Trace module intensief gebruikt (ca. 4 a 5 uur per dag), dan zullen de totale datakosten per maand (met het standaard bijgeleverde KPN prepaid kaartje) ongeveer 1 á 2 euro per maand zijn! Dit zijn de enige kosten die u na aanschaf heeft”.

Rekenvoorbeeld 12 maanden datakaart:

Of u kiest voor de 12 maanden data kaart welke verkrijgbaar is voor een kleine bedragen van €99,95 per jaar, hierbij bevinden zich <20.000 markers die kunnen worden geplaatst op ons platform. Dat wil zeggen indien een voertuig 10 uur per dag rijdt en elke 10 minuten een marker op ons platform wordt geplaatst, dan zijn dit 60 markers per dag ofwel 21.600 markers per jaar.

Rekenvoorbeeld op basis van prepaid (M2M datakaart ook mogelijk):

Stel u heeft 5 voertuigen die u wilt monitoren en beveiligen. In dit rekenvoorbeeld gaan we er vanuit dat elk voertuig 3 uur per dag rijd. Wat kost het dan na de aanschaf per maand als ik deze 5 voertuigen op elk gewenste moment per dag wil kunnen volgen en de historie van de gereden ritten in wil kunnen blijven zien welke tot 1 jaar blijven opgeslagen.

De Track en Trace module heeft interne beweging sensoren, zodra het voertuig in beweging komt dan word dit door de Track en Trace module geregistreerd, vervolgens zal de Track en Trace module volgens een instelbare interval posities sturen naar de webapplicatie. In dit rekenvoorbeeld stellen we deze interval op 10 minuten, dat betekend dat zolang het voertuig beweegt elke 10 minuten automatisch een nieuwe positie naar uw webapplicatie word verstuurd. Zodra het voertuig tot stilstand komt verstuurd de ClickTrace zijn stopstand en gaat vervolgens in een energie spaarstand.

Uitwerking (ROI):

– 5 voertuigen x 3 uur rijden per dag, is 15 uur gebruik per dag
– de frequentie/interval van de positie update hebben we in dit rekenvoorbeeld op 10 minuten, dat betekent 6 posities per uur, dus 15 uur x 6 posities= 90 posities totaal per dag.
– data verbruik van de goedkoopste prepaid variant is €1,- per 1000 posities. Dus voor 90 posities kost dit 9 cent. Dit is 1,8 cent per voertuig per dag!

Conclusie:

Voor 5 voertuigen kost u dit per maand totaal (22 werkdagen) €1,98,- euro (39 cent per voertuig). En ja, hier heeft u een volledig geautomatiseerd (live) volgsysteem voor, waarbij de rithistorie ook nog eens tot 1 jaar word opgeslagen. Zoals wij al eerder aangaven: Gpsvolgsystemen.eu bied gegarandeerd de laagste gebruik kosten.

Extra details:

Gpsvolgsystemen.eu garandeert de laagste verbruik lasten. Gpsvolgsystemen.eu is namelijk zelf fabrikant en heeft een eigen zogenoemde communicatie ‘socket’ geschreven tussen de Track en Trace module en uw eigen webapplicatie. Hierdoor is het mogelijk dat er met een minimale data er maximale hoeveelheden posities en informatie kan worden uitgewisseld, dit resulteert in het sterke voordeel dat er met minimale kosten posities en informatie verstuurd kunnen worden naar de webapplicatie van de klant.

Naar webshop Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...