Werking Track & Trace ?What is Track & Trace? - GPS Volgsystemen

Werking Clicktrace +

Dit Track Trace model is zeer flexibel en kan binnen enkele seconden in elk gewenst object geplaatst kan worden door middel van de sterke magneetvoeten. Eenmaal geplaatst neemt de Track Trace module het van u over. Komt het object in beweging dan zal de Track Trace module, volgens een instelbare interval, posities (automatisch) versturen naar uw webapplicatie (zolang als het object in beweging is) dankzij geïntegreerde trilsensor die dit detecteert. Hierdoor kunt u met uw Track Trace objecten real time volgen en bewaken! Door de tril functie op of na een bepaald tijdstip in te stellen is het mogelijk om voertuigen en andere objecten te beveiligen wanneer u niet in de buurt bent. Wanneer deze tril functie af gaat krijgt u zelf (en mogelijk 10 andere personen) een bericht door middel van een sms of u wordt gebeld. Daarnaast heeft deze Track Trace de functie Geofence Alarm.

Doordat Gpsvolgsystemen.eu zelf fabrikant is van het product is innoveren aan de orde van de dag. Continu komen er bijvoorbeeld nieuwe GPS onvangers op de markt welke weer gevoeliger zijn en desondanks zuiniger omgaan met energie, dit soort nieuwe elektronica word dan direct gebruikt in de ClickTrace XS en ClickTrace+ zodat u altijd verzekerd bent van de nieuwste techniek!

Ontwikkelaars kunnen door middel van de API (Application Programming Interface) hun software eenvoudig gebruik laten maken van de krachtige automatische informatie van Gpsvolgsystemen.eu.

Naar webshop   Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...