Uw eigen Online accountYour own Online account - GPS Volgsystemen

Online inlog (mobiele) webapplicatie:

U ontvangt na aanschaf van uw ClickTrace module(s) uw eigen persoonlijke inloggegevens waaraan de webapplicatie wordt gekoppeld. Op uw webapplicatie komen dan automatisch posities binnen vanaf uw ClickTrace module(s). De gegevens blijven tot 1 jaar opgeslagen. Deze webapplicatie is bij de verkoopprijs inbegrepen, u betaald dus geen abonnement!

U kunt hier klikken http://www.clicktrace.eu/ voor een demo pagina van de ClickTrace webapplicatie.

Onze nieuwe webapplicatie is klaar voor de lancering!! Onze vernieuwde webapplicatie zorgt voor een breed scala aan mogelijkheden, zo kunt u op deze webapplicatie eigen ‘user groups’, alle data grafische weergeven, integratie van application programming interface (http://www.gpsvolgsystemen.eu/api), zelf alarmmelding in/uitschakelen, alarmmelding overzicht,

Klik hier https://connect2.clicktrace.eu/ voor de demo van ons vernieuwde webapplicatie

Voor demo: Inloggen met username ‘demo’ & wachtwoord ‘demo’

Professioneel platform:

Voor de klanten met specifieke wensen gebruiken wij onze professionele platform. Dit professionele platform vormt een ideale combinatie met onze maatproducten. De mogelijkheden in deze combinatie zijn praktisch onbeperkt. Zie de Case pagina voor enkele voorbeelden van uiteenlopende projecten.

Een demo van deze pagina is niet beschikbaar, simpelweg omdat elke webapplicatie op maat wordt gemaakt binnen dit platform en daardoor anders is ingericht.

Uiteraard nodigen wij u van harte uit om een vrijblijvende afspraak te maken op ons verkoopkantoor voor meer informatie en een demonstratie.

Voor optimale mobiliteit (mobiel volgen) en gebruiksgemak levert Gpsvolgsystemen.eu naast de gratis geautoriseerde webapplicatie ook een gratis iPhone/android applicatie. Met deze applicatie kunt u overal ter wereld mobiel op uw eigen webapplicatie inloggen, en direct de actuele posities van uw objecten (waar uw GPS tracker in is geplaatst) inzien en er eventueel naartoe navigeren.

Mobiele Webapp   Demo

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...