Uw eigen online accountYour own online account - GPS Volgsystemen

Online inlog (mobiele) webapplicatie:

U ontvangt na aanschaf uw ClickTrace module(s) uw eigen persoonlijke inloggegevens die worden gekoppeld aan uw webapplicatie. De posities worden automatisch vanaf uw ClickTrace module(s) naar uw eigen webapplicatie verzonden. De gegevens blijven tot 1 jaar opgeslagen. Deze webapplicatie is bij de verkoopprijs inbegrepen, u betaald dus geen abonnementskosten!

U kunt hieronder op de button Demo klikken voor een demo pagina van de ClickTrace webapplicatie.

Voor demo: Inloggen met username ‘demo’ & wachtwoord ‘demo’

Professioneel platform:

Voor klanten met specifieke wensen gebruiken wij onze professionele platform. Dit professionele platform vormt een ideale combinatie met onze maatproducten. De mogelijkheden in deze combinatie zijn praktisch onbeperkt. Zie de Case pagina voor enkele voorbeelden van uiteenlopende projecten.

Een demo van deze pagina is niet beschikbaar, simpelweg omdat elke webapplicatie binnen dit platform anders is ingericht (omdat deze altijd op maat wordt gemaakt ).

Uiteraard nodigen wij u van harte uit om een vrijblijvende afspraak te maken op ons verkoopkantoor voor meer informatie en een demonstratie.

Voor optimale mobiliteit (mobiel volgen) en gebruiksgemak levert Gpsvolgsystemen.eu naast de gratis geautoriseerde webapplicatie ook een gratis iPhone/android applicatie. Met deze applicatie kunt u overal ter wereld mobiel op uw eigen webapplicatie inloggen en direct de actuele posities van uw objecten (waar uw GPS tracker in is geplaatst) inzien en er eventueel naartoe navigeren.

Mobiele Webapp   Demo

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...