Transport Sociale controle beveiligingssysteem : zonder abonnementskosten!

GPS Volgsysteem voor het volgen en beveiligen van transport? GPS Volgsysteem kostenbesparingen?

Transporten hebben mogelijk dure ladingen bij zich die gevoelig zijn voor . Met onze volg- en beveiligingssystemen is het mogelijk uw transport te volgen en beveiligen tegen diefstal. U kunt door middel van onze Sociale controle beveiligingssysteem snel en eenvoudig op de hoogte komen indien er iets niet klopt. Hierdoor kunt u veilig u voertuig achter laten.

Welke Sociale controle beveiligingssysteem zijn hier geschikt voor?

ClickTrace +, Volgen en Beveiligen

‘Draadloos’ Levensduur batterij:Een trailer, aanhanger of oplegger zijn moeilijk op de accu aan te sluiten wanneer deze voor een (langere) tijd ergens opgeslagen staan. Hiervoor hebben wij verschillende Sociale controle beveiligingssysteem die we speciaal ontwikkeld hebben voor deze situatie.
Onze GPS Volgsysteem biedt de mogelijkheid om zonder accu te functioneren voor langere tijd. Door middel van krachtige magneetvoeten kunnen de GPS Volgsysteem eenvoudig in, op, onder of boven uw object worden geplaatst.Clicktrace XS : standby tijd 1 jaar*, klein formaat en robuust,makkelijk te verbergen
ClickTrace + : standby tijd 3 jaar*, middel formaat, meest bewezen en verkochte model
ClickTrace XL : standby tijd 10 jaar*, groot model, geschikt voor grote objectenBedraad: 
D.w.z. dat de Sociale controle beveiligingssysteem zijn aangesloten op een accu en u zich geen zorgen hoeft te maken over de voeding. De Sociale controle beveiligingssysteem die deze opties hebben zijn de ClickTrace + en de ClickTrace Follow. De ClickTrace + is ons meest verkochte model!Deze Sociale controle beveiligingssysteem hebben dezelfde functionaliteiten met ieder zijn eigen unieke eigenschappen die uitkomsten kunnen bieden voor verschillende doeleinden. Ze zijn binnen 5 seconden te monteren door hun krachtige magneetvoeten.

Trilsensoren:
In deze Sociale controle beveiligingssysteem zijn trilsensoren ingebouwd die trillingen kunnen waarnemen op verschillende gevoeligheid niveaus. Komt uw voertuig in beweging, dan zal de GPS Volgsysteem automatisch een SMS (Bel) Alarm afgeven naar u en ‘mogelijk’ 10 andere personen.

Tijdsframe:
Ook bieden deze Sociale controle beveiligingssysteem de mogelijkheid om een tijdsframe in te stellen en deze te koppelen aan de trilsensor. Wanneer het tijdsframe bijvoorbeeld wordt ingesteld tussen 18.00 en 6.00 en het voertuig komt in beweging, dan zal deze zoals hier boven beschreven een SMS (Bel) signaal afgeven, en kan u gelijk inloggen met uw account op ons gratis (mobiele) webapplicatie. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een dure meldkamer, en kunt u zelf indien nodig de politie inschakelen.

Geofence (virtueel hekwerk)
Ook is het mogelijk om een ‘Geofence’ te creëren om uw machine, wat wil zeggen; een virtueel hekwerk om uw machine. Is deze bijvoorbeeld te gebruiken voor langere tijd op één locatie, dan kan het handig zijn om te weten wanneer uw machine zijn plaats verlaat. Het virtueel hekwerk is in te stellen op diameter van 50 en 100. Mocht uw Machine hier buiten komen, dan is het mogelijk om u (10 andere) automatisch een SMS (bel) Alarm te sturen.

Sociale controle beveiligingssysteem:
Naast de voorgenoemde beveiligingsoptie houd de Clicktrace ook bij de start, stop, snelheden en afgelegde afstanden. Alles kan direct worden ingezien op uw eigen webapplicatie. Heeft u documentatie nodig van de rittenregistratie voor de belastingdienst, dan kunt u alle gegevens in Excel downloaden en uitprinten.

Webapplicatie
Sinds kort hebben wij een nieuwe webapplicatie waarbij het mogelijk is de transporten te categoriseren per voertuig, persoon of soorten goederen. Wilt u als ondernemer CO2 bewust ondernemen, dan kunnen alle gegevens grafisch worden weergegeven en vergeleken.

Alarmmeldingen:
Alarmmeldingen kunt u direct ontvangen per mail of per Bel/SMS. Rijd u of iemand anders te hard in uw transport, dan bent u meteen door onze GPS Volgsysteem webappicatie op de hoogte. Ook is het mogelijk om temperatuurmetingen te doen om te kijken of de goederen wel bij het juiste temperatuur worden afgeleverd. Drukmetingen voor vloeibare stoffen en zelfs dieselbeveiliging is eenvoudig te voorzien door middel van onze ClickTrace +!

Dieselbeveiliging:
Dieseldiefstal is een veel voorkomend geval. Om dit tegen te gaan kunt u gebruik maken van onze Clicktrace die direct detecteert wanneer er aan de tank wordt gezeten bij stilstand van het voertuig. Vraag naar de mogelijkheden.

Druksensoren:
Voor ladingen waarbij geen drukverlies mag plaatsvinden zal de ClickTrace u bijstaan, zodra de druk onder een bepaald niveau komt wordt u direct op de hoogte gesteld.

vloeistofsensoren:
Hierbij wordt er continue gemeten naar de stand van de vloestof.

Temperatuurmetingen:
Temperatuur metingen worden verricht en weergegeven op de webapplicatie, tevens worden er alarmmelding gegeven indien nodig.

Wat zijn de kosten voor het versturen van de data en SMS? Klik hier

Maatwerkoplossingen

Wij van Gpsvolgsystemen.eu hebben de mogelijkheid maatwerkproducten te leveren. Zijn er specifieke wensen of bent u geïnteresseerd in onze suggesties of ideeën, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

Welke RFID Sociale controle beveiligingssysteem zijn hier geschikt voor?

GPS Volgsysteem radio frequency identification (identificatie met radiogolven, RFID), is een technologie om van een afstand informatie op te slaan in en af te lezen van zogenaamde RFID-tags die op of in objecten zit. Doordat de radio golven altijd een uitgang zoeken zijn objecten zelfs terug te vinden in containers, of loodsen/gebouwen met veel staal in het dak, en is daarbij niet gevoelig voor GSM blockers jammers dankzij de nieuwste techniek van Volgsysteem radiofrequentie.Wij van Gpsvolgsystemen.eu hebben deze nieuwste Sociale controle beveiligingssysteem technologische toepassingen verwerkt in onze RF Transponder. Deze draadloze Volgsysteem Transponders hebben een batterij levensduur van 3, 5, 10 en 15 jaar. Dit betekent dat wanneer u de Volgsysteem transponder eenmaal heeft aangeschaft geen omkijken meer heeft naar uw transport. Wordt uw transport ontvreemd, dan vindt ons recherche team uw transport voor uw terug binnen de Benelux. Om gebruikt te maken van de webapplicatie waar de positie bepaling te zien zal zijn vragen wij een kleine bedrage van €120 excl. BTW euro per jaar. Onze abonnementen hebben een wereldwijde track&trace dekking waarbij u overal ter wereld kunt inloggen op onze webapplicatie.

track&tracewireless

De RF Transponder 3 jaar ter grote van een lucifers doosje, en de RF Transpoder 10 jaar ter grote van 10 euro biljet

Extra details

• De Volgsysteem modulles zullen wij naar wens voor u instellen en kant en klaar maken voor gebruik.
• Zie menu ‘Demo’ waar u eenvoudig kan inloggen op onze gratis webapplicatie
• Gratis mobiele webapplicatie voor Iphone en android
• track&trace IP65 stof en spatwaterdicht
• Gegarandeerd de laagste gebruik kosten!

SCM klasse gecertificeerd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te horen van onze GPS Volgsysteem producten.

Naar webshop   Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...