Travel Tracker: Volgen en Bewaken zonder abonnementskosten!

Tracker mee voor op reis?

Gaat u vaak op vakantie of bent u veel onderweg en heeft u daarom een travel voertuig, dan wilt u natuurlijk ten alle tijden een goed en rustig gevoel hebben en zich geen zorgen maken over uw voertuig. Alleen in Nederland worden er al 60 Campers per jaar gestolen. Hiervoor hebben wij verschillende Tracker systemen ontwikkeld die u hierbij kunnen helpen. Deze Tracker systemen kunnen zowel volgen als beveiligen!

Welke GPS Trackers zijn er voor de camper, caravan of andere voertuigen?

ClickTrace Follow

De Tracker ‘Bedraad’ is een eenvoudig model die kan worden aangesloten op een accu van 12/24V. Deze GPS Tracker en is makkelijk en eenvoudig te installeren. U hoeft zich hierbij geen zorgen te maken over de levensduur van de batterij pack.

De locatie is door middel van een prepaid data kaart opvraagbaar wanneer u dat wilt. Wilt u voor een gerust hart weten wat de locatie is of denk u dat hij is ontvreemd, dan kan u de gegevens van deze Tracker systeem opvragen en zullen de locatie gegevens van uw voertuig worden doorgegeven. Is de locatie anders dan verwacht en indien u het niet vertrouwd, dan kunt u zelf de politie inschakelen en doorgeven waar uw auto zich bevind.

Naast deze prepaid optie (die standaard bij de prijs in zit)  kunt u ook kiezen voor een 12 maanden datakaart met daarbij de mogelijkheid in te loggen op onze (mobiele) webapplicatie. Hierbij vragen wij een kleine vergoeding van €9,99 per maand. Hierbij heeft u de mogelijkheid om alle uitgebreide rithistorie in te zien van uw Tracker systeem.

Gegevens die u kan inzien zijn o.a.

• Afstand
• Snelheid
• Start/stop

• U kunt even een kijkje nemen onder menu ‘specificaties’

ClickTrace +

De ClickTace + is binnen 5 seconden te monteren. Éen van de mogelijkheden van de ClickTrace + is om eenmaal per dag een positie te laten versturen, zo kunt u ten alle tijden zien waar uw voertuig zich op dat moment bevind. Het versturen van deze posities naar de gratis (mobiele) webapplicatie is instelbaar, dat wil zeggen dat de interval per minuut, 2 minuten, 5 minuten en enzovoort.

Mocht uw voertuig een tijdje stil staan omdat u er niet mee op reis bent of u bent op bepaalde (standaard) momenten niet aanwezig bij uw voertuig, dan is hier een tijdsframe in te stellen. Het Tracker systeem heeft een gevoeligheidssensor waardoor het systeem kan waarnemen wanneer uw voertuig in beweging is. Indien dit het geval is, kunt u en mogelijk 10 andere een SMS alarm krijgen of worden gebeld.

Geofence is hierbij ook een optie, u kan zich dit het beste voorstellen als een denkbeeldig hekwerk om uw voertuig heen. Wanneer uw voertuig buiten dit hekwerk komt zal u (10 andere) een SMS alarm (of gebeld worden). U voertuig staat altijd veilig!

Met bovenstaande opties kunt u altijd gratis gebruik maken van onze gratis (mobiele) webapplicatie, en daarbij alle gegevens inzien.

Deze Tracker systemen hebben verschillende mogelijkheden voor energie voorziening. U kunt kiezen voor een Tracker systeem met (Bedraad) accu aansluiting (12/24V). U kunt kiezen voor (Draadloos) een batterij pack, die onder ideale omstandigheden 3 jaar meegaat, of voor een afneembare aansluiting waardoor u het Tracker systeem eenvoudig kan gebruiken waar en wanneer u dat wilt.

Wat zijn de kosten voor het versturen van de data en SMS? Klik hier

Welke RF Transponders zijn er voor de camper, caravan of andere voertuigen?

Onze Transponders zijn makkelijk te plaatsen en hebben een batterijduur tot 15 jaar. Eenmaal geplaatst hoeft u niets meer te doen. Elke dag wordt er een signaal afgegeven van de locatie van waar uw voertuig zich bevind welk te zien is op uw eigen webapplicatie. De Transponders zijn leverbaar in verschillende formaten en hebben een 3, 5, 10 en 15 batterij levensduur. Om gebruik te kunnen maken van de webapplicatie vragen wij een jaarlijkse bijdrage van €120 excl. BTW, hiermee kunt u dan overal ter wereld inloggen op de APP of de web applicatie.
Radio module 3 jaarRadio module 5, 10, 15 year

Welke draadloze alarmsystemen zijn er voor de camper, caravan of andere voertuigen?

De nieuwste generatie alarmsystemen

De Zero Tolerance is ontwikkeld om diefstal van alle mogelijke voertuigen te voorkomen. Uniek van dit apparaat is de zeer intelligente gepatenteerde software waardoor het apparaat zichzelf kan kalibreren in elke gewenste stand of omstandigheden. Het apparaat is waterdicht, kan ook aan de buitenzijde van een voertuig worden bevestigd. Het apparaat is een volledig in Nederland gefabriceerd kwaliteitsproduct en voorzien van Nederlandse software. Er is geen externe energiebron voor nodig, het apparaat werkt ruim een jaar op een door ons geleverde 9 volt batterij.

zero_tollerance

De Zero Tolerance heeft een aantal sensoren, deze reageren op trilling, schokken, hellingshoek en versnelling. De instellingen zijn ook nog af te stemmen op de situatie met behulp van dipswitches, voor zeer lastige omstandigheden ook softwarematig. Hierdoor is het onmogelijk het object te verplaatsen, kantelen of te beschadigen zonder de zeer luide sirene van 110 Decibel af te laten gaan. Daarnaast kan het apparaat worden voorzien van een GSM module waardoor de eigenaar via zijn mobiel wordt gewaarschuwd dat zijn eigendom wordt gestolen/verplaatst.

De Zero Tolerance kan worden uitgebreid met een magneetcontact, diverse andere sensoren en hulpstukken en een speciale beveiligingskabel. Met deze kabel kunt u meerdere objecten tegelijkertijd beveiligen. Bij uitstek geschikt voor boten (trailer) caravans-campers en motorfietsen.

De Zero Tolerance wordt in verschillende uitvoeringen geleverd, motor, auto, boten en buitenboordmotoren, caravan/camper. Elk met zijn eigen specifieke programma’s en eigenschappen.

Alarm beveiligingssysteem

Alarm beveiligingssysteem

Alle modellen kalibreren zichzelf in elke gewenste stand. Na het activeren van de Zero Tolerance gaat het apparaat automatisch de positie van uw object vaststellen.Alle modellen zijn voorzien van een digitale toegangspoort, de kabellengte kan worden aangepast. Wanneer de batterijspanning van het apparaat te laag wordt geeft de digitale poort dit aan door oranje te gaan knipperen wanneer het apparaat gedeactiveerd staat. De bedrading van de digitale poort doorknippen heeft geen zin, het apparaat blijft dan gewoon werken.

Alle modellen worden geleverd met twee buttons, er kunnen tot 30 buttons op een Zero Tolerance worden geleverd. Elke Zero Tolerance heeft zijn eigen unieke sleutels. Het is ook mogelijk een masterbutton te laten maken waarmee meerdere apparaten kunnen worden bediend. Alle modellen worden inclusief een 9V lithium batterij geleverd.

Zodra er een overtreding is (Trilling, schokken, verplaatsing of versnelling) treedt de Zero Tolerance in werking. Wanneer iemand het object in dezelfde positie terugzet activeert de Zero Tolerance zichzelf automatisch opnieuw op het programma waar u het op heeft geactiveerd. Resetten of opnieuw activeren van de Zero Tolerance is dus niet nodig.
Alle modellen beschikken over een Switch en Buzzer poort, hier kunnen diverse toevoegingen op worden aangesloten of mee worden geactiveerd.

Mocht uw Travel voertuig zijn ontvreemd, dan staat ons recherche team 24/7 klaar om uw voertuig terug te halen!

Extra details

• De Tracker modulles zullen wij naar wens voor u instellen en kant en klaar maken voor gebruik.
• Zie menu ‘Demo’ waar u eenvoudig kan inloggen op onze gratis webapplicatie
• Gratis mobiele webapplicatie voor Iphone en android
• IP65 stof en spatwaterdicht
• Gegarandeerd de laagste gebruik kosten!

Naar webshop   Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...