Sociale Controle - Het bedrijf achter GPSVolgsystemen.eu

Over Sociale Controle

Sociale Controle, het bedrijf achter Gpsvolgsystemen.eu, is opgericht in 1995 door een groep ervaren programmeurs en ontwikkelaars. Gpsvolgsystemen.eu is een Nederlandse leverancier en fabrikant van GPS volg- en beveiligingssystemen, voor het op afstand beheren van (mobiele) objecten. Deze (mobiele) objecten kunnen variëren van een klein stroomaggregaat, pompset, een graafmachine, bestelwagen en ook grote mobiele kranen en vrachtwagens. Alles wat op afstand in de gaten gehouden moet worden of waarvan de gegevens objectief moeten worden vastgelegd, kunnen wij voorzien van één van onze standaard- of maatwerkoplossingen.

Maatwerkoplossingen

Elk project, elke machine en elke klant is anders. Wat voor de ene klant of opdrachtgever belangrijk is, is voor een andere misschien helemaal niet belangrijk. Om voor elke situatie de juiste oplossing te kunnen bieden, leveren we naast standaard- ook maatwerkoplossingen.

Kernbehoefte Sociale Controle

Klanten van Gpsvolgsystemen.eu vragen om specifieke toepassingen en oplossing op het gebied van volgen, beveiligen, bewaken, monitoren en alarmeren. Betrouwbaarheid, service en kwaliteit van het product staan bij ons en onze klanten hoog in het vaandel.

Kernproducten/diensten

Omdat bij Sociale Controle alle elementen vanaf de grond af aan zijn opgebouwd, kunnen wij de betrouwbaarheid, service en kwaliteit van onze producten garanderen. Dit in tegenstelling tot producten die worden gefabriceerd in China.

Extra’s/aanbod

Onderzoeksrapport uitgevoerd door een onafhankelijke consultancy bedrijf in opdracht van de overheid heeft aangetoond: dat uit een 20 tal nationale- en internationale bedrijven onze producten/diensten als beste zijn beoordeeld op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, service en continuïteit van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Wat is uniek aan product ?

Onze product kenmerkt zich door zeer hoge kwaliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid. Onze systemen worden met name gebruikt bij toepassingen waar hoge kwaliteit eisen van toepassing zijn. Daarnaast staan de ClickTrace producten bekend om hun enorm lange autonomie. Dit is mede te danken aan de A kwaliteit componenten die gebruikt worden welke erg zuinig in energie verbruik zijn.

Waarom is deze oplossing beter ?

De mensen achter onze producten hebben tientallen jaren ervaring in deze technische branche en zijn daarom in staat om zeer innovatie- en betrouwbare producten neer te zetten.

Welke data velden worden vastgelegd ?

Naar wens. We maken veel tailor made producten waarbij het uitlezen van diverse velden wenselijk is. Als standaard lezen wij standaard uit: Tijdstip, datum, interne batterij (noodstroom), externe accu niveau (bewaking van accu), GSM status, GPS, beweging of stilstand, snelheid, afstand, interne instellingen, toerental en X-Y-Z as.

Zijn er nog velden aan toe te voegen ?

Ja, deze velden zijn volledig naar wens toe te voegen.

Welke platform technologies wordt gebruikt ?

De allernieuwste techniek wel genaamd Node.js en daarboven op is het framework Mojito. Aan de cliënt-kant wordt gebruik gemaakt van Purecss en YUI3. Dit alles is modulair opgebouwd zodat aanpassingen gemakkelijk zijn uit te voeren om het geheel 100% naar de behoefte van de klant in te richten.

Node.js is vrij nieuw en is de beste techniek op het moment. Ter info: Mojito wordt gebruikt door Yahoo zelf omdat het framework in staat is op hoge bezoekersaantallen te verwerken (80 miljoen paginabezoeken per dag) en robuuste en schaalbare webapplicaties te maken. In de praktijk betekent dit, dat een webapplicatie onafhankelijke modules bevat met eigen unit-tests en documentatie. Deze technologie is zo nieuw dat deze -voor zover ik weet- nog niet in Nederland wordt toegepast, afgezien van onze eigen projecten.

De webapplicatie is dusdanig modern dat Yahoo onze programmeur onlangs heeft gevraagd een presentatie hierover te houden.

Meer info over deze technieken:

Yahoo! Search: http://www.yuiblog.com/blog/2014/01/31/yuiconf-2013-talk-julien-lecomte-on-mojito-and-yahoo-search/
Node.js: https://en.wikipedia.org/wiki/Nodejs en http://nodejs.org
Mojito: http://developer.yahoo.com/cocktails/mojito/
Purecss: http://purecss.io
YUI3: http://yuilibrary.com

Mail: info@gpsvolgsystemen.eu

Btw-indentificatienummer:NL191914447B01
KVK:56596308

Bestellen/offerte

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...