Motoren Sociale controle beveiligingssysteem: Volgen en beveiligen

Sociale controle beveiligingssysteem voor motoren, volgoplossingen of beveiligingsfuncties tegen diefstal. Onze Sociale controle beveiligingssystemen modules helpen u bij het terug vinden van uw voertuig.

Sociale controle beveiligingssystemen voor mijn motor of scooter? Motoren en scooters zijn graag gewilde objecten bij dieven, dit komt omdat deze vrij eenvoudig zijn te verplaatsen. Helpt uw (stuur) slot niet? Dan hebben wij verschillende oplossingen voor u. Een simpele Sociale controle beveiligingssysteem kan er al voor zorgen dat u met een gerust hart de motor of scooter kan verlaten.

Welke RFID GPS Sociale controle beveiligingssysteem is hiervoor geschikt?

Onze RF Transponders zijn uitgerust met de nieuwste technologische genaamd RFID ‘identificatie met radiogolven’. dit zorgt ervoor dat onze draadloze GPS Volgsystemen een batterij levensduur hebben van 3, 5, 10 of tot wel 15 jaar. U kunt deze Transponders eenvoudig op, aan of in uw motor voertuig plaatsen. Voor een kleine bijdrage van €120 excl.BTW per jaar hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw voertuig. Is uw voertuig ontvreemd en bevind deze zich nog binnen de Benelux, dan Volgt ons recherche team uw voertuig voor u terug!

Track en Trace

Welke Track en Trace is hiervoor geschikt?

ClickTrace Follow

De ‘ClickTrace Follow’ kan worden aangesloten op een accu van 12/24V, u hoeft zich hierbij geen zorgen te maken over de levensduur van de batterij pack. De locatie is door middel van een prepaid data kaart opvraagbaar wanneer u dat wilt. Wilt u gewoon voor een gerust hart weten wat de locatie is of denk u dat hij is ontvreemd, dan kunt u de gegevens van de GPS Volgsysteem opvragen en zullen de locatie gegevens van de (motor) scooter worden doorgegeven. Is de locatie anders dan verwacht en indien u het niet vertrouwd, dan kunt u zelf de politie inschakelen en doorgeven waar uw motor of scooter zich bevind.

ClickTrace +

Dit GPS Volgsysteem model is zeer flexibel en kan binnen enkele seconden in elk gewenst object geplaatst kan worden door middel van de sterke magneetvoeten. Eenmaal geplaatst neemt de GPS Volgsysteem het van u over. Komt het object in beweging dan zal de GPS Volgsysteem, volgens een instelbare interval, automatisch posities versturen naar uw webapplicatie (zolang als het object in beweging is) dankzij de geïntegreerde trilsensor die dit detecteert. Hierdoor kunt u met uw Sociale controle beveiligingssysteem objecten real time volgen en bewaken! Door de tril functie op of na een bepaald tijdstip in te stellen is het mogelijk om voertuigen en andere objecten te beveiligen wanneer u niet in de buurt bent. Wanneer deze tril functie af gaat krijgt u zelf en mogelijk 10 andere personen een bericht door middel van een SMS of Bel Alarm. Daarnaast heeft deze Sociale controle beveiligingssysteem de functie Geofence (ofwel virtueel hekwerk).

wat zijn de kosten voor het versturen van de data en SMS?

Wanneer u kiest voor de ClickTrace Follow prepaid, dan heeft u de mogelijkheid om de locatie gegevens op te vragen. Dit kan heel handig zijn als u heel soms wilt weten, of uw (motor) scooter zich veilig bevind. Hierdoor heeft u eenmalige kosten welk goed zijn te overzien.

Naast deze prepaid optie (die standaard bij de prijs in zit), kan u er ook voor kiezen voor een 12 maanden inlog mogelijkheid op onze (mobiele) webapplicatie. Hierbij vragen wij een kleine vergoeding van €9,99 per maand, en heeft u de mogelijkheid om alle rit historie in te zien van uw GPS Volgsysteem.

Kiest u voor de ClickTrace + dan verwijs ik u graag naar het menu ‘Wat kost het?‘ hier links onder aan het navigatie menu.

De Sociale controle beveiligingssystemen zullen wij naar wens voor u instellen en kant en klaar maken voor gebruik.

Welke akoestische beveiligingssytemen zijn hiervoor geschikt?

Zerotolarance

Dit Sociale controle beveiligingssysteem is eenvoudig te monteren. Komt de motor in beweging terwijl het Sociale controle beveiligingssysteem is geactiveerd, dan zal deze een akoestisch alarm geven van 110 deibel. Tevens kan een helm vast worden gemaakt aan de lus. Wordt de lus onderbroken terwijl deze is geactiveerd zal het alarm afgaan.

beveiligingssysteem

beveiligingssysteem

10367689_1483016275311697_7357025061936144003_n

Unibox

Heeft u meerdere objecten die beveiligd moeten worden, dan kan een unibox zorgen voor de optimale beveiliging. Deze zal een akoestisch alarm afgeven van 110 decibel indien de lus wordt onderbroken. De Unibox zal daarnaast ook een SMS bericht verzenden naar mogelijk 10 personen. Hierdoor wordt u en uw omgeving meteen gealarmeerd.

beveiligingssysteem

Extra details

• Zie menu ‘Demo’ waar u eenvoudig kan inloggen op onze gratis GPS Volgsysteem webapplicatie
• Gratis mobiele webapplicatie voor Iphone en android
• Gegarandeerd de laagste gebruik kosten!

SCM gecertificeerd? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te horen van onze Sociale controle beveiligingssysteem producten.

Naar webshop  Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...