(land) bouw GPS Volgsystemen: Volgen, Bewaken, alarmeren en beveiligen!

Landbouwmachine GPS Volgsystemen. Onze GPS Volgsystemen helpen u bij het volgen en beveiligen van uw voertuig

(Land) bouw machines begaan soms ruige en lastige wegen, wat er voor zorgt dat er een stevige betrouwbare GPS Volgsysteem bij hoort. Speciaal hiervoor hebben wij GPS Volgsystemen ontwikkeld, welk zijn gemaakt voor barre omstandigheden. Deze GPS Volgsystemen hebben functionaliteiten die zowel kunnen volgen, beveiligen, bewaken, alarmeren, monitoren en heeft ‘draadloos’ een mogelijke standby tijd tot wel 15 jaar.

Hierdoor kunt u diefstal tegen (land) bouw voertuigen tegen gaan en alles zelf beveiligen. Diefstal landbouwvoertuigen is een groeiend probleem

Mijn (land) bouwmachine bewaken/beveiligen met een GPS Volgsysteem?

Maatwerkoplossingen

Wij van Gpsvolgsystemen.eu hebben de mogelijkheid maatwerkproducten te leveren. Zijn er specifieke wensen of bent u geïnteresseerd in onze suggesties of ideeën, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

We kunnen volgsystemen leveren in diverse uitvoeringen. Als u bijvoorbeeld een aggregaat wilt beveiligen, dan hebben wij de ideale oplossing: een GPS Volgsysteem in de vorm van een tankdop. Dus zelfs bij nadere inspectie zal de tracker niet zichtbaar zijn.

ClickTrace +

(land) bouw machines zijn hedendaagse gewilde objecten bij dieven, om dit tegen te gaan heeft de Clicktrace + twee beveiligingselementen in één GPS Volgsysteemverwerkt.

Trilsensor/ Alarm functie

Onze Tack en Trace systemen zijn voorzien van een trilsensor en een tijdsframe. De trilsensoren van onze GPS Volgsystemen hebben verschillende ‘gevoeligheid’ niveaus waarop deze kunnen worden ingesteld. Wanneer het tijdsframe actief wordt gemaakt en deze staat ingesteld tussen 17.00 en 6.00, dan is het mogelijk om uw machine of werktuig veilig op uw werklocatie te laten staan. Zou de machine ’s nachts in beweging komen en de trilsensoren detecteren dat, dan krijgt u en mogelijk 10 andere personen direct een SMS of Bel Alarm. U kunt uw machine meteen op de voet volgen op uw eigen (mobiele) webapplicatie en de politie inschakelen.

Geofence (virtueel hekwerk)

Ook is het mogelijk om een ‘Geofence’ te creëren rondom uw machine of werktuig. Dat wil zeggen dat er een virtueel hekwerk om uw machine begeeft. Heeft u uw machine voor een langere tijd nodig op één locatie, dan kan het handig zijn om te weten wanneer uw machine zijn plaats verlaat of in beweging is. Het virtueel hekwerk is in te stellen op 100 diameter. Mocht uw Machine hier buiten komen, dan is het ook weer mogelijk om u en 10 andere personen automatisch een SMS of Bel Alarm te sturen.

Deze opties zorgen ervoor dat u de beveiliging volledig in eigen hand heeft. U kunt te alle tijden inloggen op onze gratis (mobiele) webapplicatie. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er met uw machines gebeurt, en u heeft dan geen dure meldkamer kosten.

Draadloos, bedraad of afneembaar

Onze draadloze modules hebben een mogelijke standby tijd van 10 jaar onder ideale omstandigheden, daarnaast is er altijd nog de mogelijkheid voor een vaste aansluiting. Wilt u van alle gemakken zijn voorzien dan raad ik u de afneembare GPS Volgsysteem module aan. U kunt met deze GPS Volgsysteem ervoor kiezen ‘tijdelijk’ uw voertuig of werktuigen te beveiligen, en indien nodig deze GPS Volgsysteem module overzetten naar een andere voertuig of werktuig wanneer u dat uitkomt. Zo heeft u altijd een optie!

Wat zijn de kosten voor het versturen van de data en SMS? Klik hier

(land) bouwmachine bewaken/beveiligen met een RFID GPS Volgsysteem?

Wilt u een eenvoudig product die simpelweg beveiligd? Dan hebben wij voor u de RF Transponder. Deze GPS Volgsysteem geeft eenmaal per dag een signaal naar de webapplicatie. De levens duur van de batterijen kunnen wel tot 15 jaar. Zicht houden op uw voertuig is mogelijk door een een abonnement te nemen op onze webapplicatie, dit kan al vanaf een jaarlijkse bijdrage van €120 excl. BTW. Wordt u voertuig ontvreemd? Dan halen wij hem voor u terug binnen de Benelux

Heeft u een machinepark? Kostenbesparingen MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen)?

maatschappelijk verantwoord ondernemen door GPS Volgsysteem?

Een machinepark voor grondverzet bestaat uit veel verschillende machines: mobiele kranen, rupskranen, minigravers, shovels en vrachtwagens. Voor uw gevarieerde machinepark hebben wij een universele oplossing. U kunt met één webapplicatie al uw machines op afstand beheren. Overzichtelijke rapporten zorgen er voor dat u heel eenvoudig de juiste gegevens kunt inzien, printen en opslaan. Afhankelijk van uw wensen en de machines kunnen we objectief en automatisch de volgende gegevens registreren:

start- en stoptijden
draaiuren
toerental
brandstofverbruik
brandstofniveau

Condition Based Maintainance (CBM) = Kostenbesparen

Onderhoudskosten verlaging kan men met name bereiken door toepassing van Condition Based Maintenance (CBM) machine onderhoudsstrategie.
CBM betekent de omschakeling van (duur) periodiek onderhoud naar efficiënt onderhoud op basis van de “geanalyseerde noodzakelijkheid”.

De voordelen voor machine eigenaren hiervan zijn:

  • minder stilstand, meer “uptime” (te verkopen uren) van machines
  • invloed op de onderhoudskosten met als doel kostenbesparing tot wel 70%!
  • langere levensduur van machine componenten
  • minder verbruik materiaal dus een bijdrage aan het milieu
  • opbouw machinehistorie, te gebruiken bij garantie kwesties met leverancier/fabrikant en harde bijdrage bij verkoop van machine
  • efficientere inzet van machinist, geen tijdverlies aan storingen
  • overzicht op de bezittings en gebruikskosten, inzage in werkelijke productiekosten en capaciteiten van de machine

Extra GPS Volgsysteem details

• De GPS Volgsysteem modules zullen wij naar wens voor u instellen en kant en klaar maken voor gebruik.
• Nieuw lancering unieke webapplicatie, mogelijkheden oneindig!
• Gratis mobiele webapplicatie voor Iphone en android
• Kostenbesparing door zorgvuldig onderhoud machines
• Gegarandeerd de laagste GPS Volgsysteem gebruikers kosten!

Naar webshop  Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...