Sociale controle beveiligingssysteem

Sociale controle beveiligingssysteem tegen koper diefstal

Wij bieden mogelijk de oplossing voor het beveiligen van uw koper. Omdat koper buigzaam is, eenvoudig te vervormen is en een zeer groot geleidingsvermogen heeft voor elektriciteit en warmte, wordt het op grote schaal in de industrie gebruikt. De laatste jaren is de prijs van koper sterk gestegen, en daardoor wordt er dus ook meer koper ontvreemd.

Enkele belangrijke toepassingen zijn:

• koperdraad
• elektromagneten
• kunstwerken en standbeelden (vaak van brons), bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld bevat negentigduizend kilogram koper
• vacuümbuizen
• elektrische circuits
• geveldelen van gebouwen (waaronder dakbedekking)
• waterleidingen

verschillende beveiligingsoplossingen voor het beveiligen van koper

Wij kunnen het koper op drie verschillende manieren beveiligen
1) GPS
2) GPRS
3) 110 decibel Alarm

Thunderbolt alarmsysteem

Een “optische kabel” is een verbindingskabel die door middel van optische signalen (licht) digitale informatie transporteert. Deze optische kabel is niet te saboteren! De Thunderbolt is voorzien van een GSM module met versterkte antenne, wanneer het optisch signaal wordt verbroken zal een SMS/Bel signaal afgeven naar mogelijk 5 personen. Dit model is uit te breiden met een Zero tolerance. Wordt de Thunderbolt van zijn plaats gehaald, dus neemt het een trillingen of schokken waar, dan geeft deze een zeer luide sirene van 110 Decibel. De Thunderbolt heeft een Slagvaste kunstof of RVS behuizing IK10 en IP66 met sabotageswitch tegen ongeoorloofd openen, voorzien van zender/ontvanger en centrale processor. Inclusief oplaadbare batterijen.

koperbeveiliging

Thunderboltkoperbeveiliging

Is er koper verwerkt in (mobiele) objecten, dan kan dit eenvoudig worden beveiligd met een van onze GPS/RFID Trackers. Dit zal er voor zorgen dat u alijd op de hoogte bent waar uw (mobiele) object is.

De ClickTrace +

De Sociale controle beveiligingssysteem zal een SMS/Bel alarm afgeven wanneer u object in beweging komt. U kunt dan meteen inloggen op uw eigen webapplicatie om te zien waar uw koper zich bevindt. De mogelijkheid is er om de ClickTrace uit breiden en aan te sluiten op bijv. een haspel met koper. De Sociale controle beveiligingssysteem zal dan een pulse verzenden door het koper. Wordt de pulse verbroken, dan zal de Sociale controle beveiligingssysteem onmiddelijk een SMS/Bel Alarm versturen.

ClickTrace +

ClickTrace +

RF Transponder

Uitgerust met de nieuwste RFID technologie gaat deze Transponder tot wel 10 jaar mee. Eenmaal per dag zal er een signaal worden afgegeven naar de webapplicatie, waar u kunt inzien waar uw object is geweest op dat tijdstip van de dag.

Radio module 3 jaar

Naar webshop Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...