Boot Sociale controle beveiligingssysteem : Zonder abonnementskosten!

Watervoertuig Sociale controle beveiligingssysteem tegen diefstal?

Sociale controle beveiligingssysteem voor mijn buitenboordmotor, bootje, zeilboot, jacht of schip? Jaarlijks worden er 1200 boten en 2100 buitenboordmotoren gestolen.  Om u deze watervoertuigen en buitenboordmotoren zo goed mogelijk te beveiligen hebben wij onze Sociale controle beveiligingssysteem voorzien van diverse volg- en beveiliging opties, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over waar uw watervoertuig zich zal bevinden.

Welke Sociale controle beveiligingssystemen zijn hiervoor geschikt?

ClickTrace Follow

De ClickTrace Follow biedt u de mogelijkheid de locatie ten alle tijden op te vragen wanneer u dat wilt. Dit kan op prepaid waardoor u geen abonnementskosten heeft. Wilt u geen nazorg hebben van de prepaidkaart en altijd kunnen inzien waar uw watervoertuig is of waar deze is geweest, dan kunt eventueel kiezen om gebruikt te maken van onze (mobiele) webapplicatie. Deze wordt voor u beschikbaar gesteld tegen een klein tarief van 9,99 p.m.

ClickTrace +

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw watervoertuig zo goed mogelijk te beveiligen. Zo kunt u er voor kiezen om met onze Sociale controle beveiligingssysteem een Geofence te creëren, wat betekend dat er een denkbeeldige cirkel om uw watervoertuig vormt. Deze cirkel kan en diameter aannemen tot en met 100 meter, dit zullen wij voor u naar wens instellen. Als deze denkbeeldige cirkel wordt overschreden zal u en/of 10 andere personen een SMS (Bel) Alarm signaal krijgen. U kunt direct online op onze gratis webapplicatie inloggen en kijken waar uw boot zich bevind. Een tweede mooie optie die de Sociale controle beveiligingssysteem heeft, is een trilsensor die een SMS trilalarm kan afgeven. Deze trilsensor is op drie verschillende gevoeligheidsgraden in te stellen. Mocht uw watervoertuig op het droge liggen dan kan u er voor kiezen het tril alarm op de gevoeligste stand te zetten. Zou het zo zijn dat uw watervoertuig in het water ligt, dan stellen wij de tril sensor minder gevoelig in.

Heeft u door één van deze twee opties het idee dat er iets niet klopt en krijgt u een SMS signaal, dan kunt u zelf de politie inschakelen en meteen traceren waar uw watervoertuig is door middel van uw web applicatie. Door deze mogelijkheid bent u niet verbonden aan dure meldkamerkosten, en blijven deze kosten overzichtelijk.

Bedraad, Draadloos of afneembaar?

De Sociale controle beveiligingssysteem heeft drie verschillende aansluitingen waaruit u kunt kiezen.

• U kunt kiezen voor ‘bedraad’ dat wil zeggen dat de Sociale controle beveiligingssysteem op de accu (12/24V) is aan te sluiten. Mocht de accu ooit uitvallen dan zal de Sociale controle beveiligingssysteem automatisch overgaan op zijn batterij pack (welk 3 jaar meegaat onder ideale omstandigheden*)
• De ‘draadloze’ Sociale controle beveiligingssysteem met dus alleen een batterij pack (welk 3 jaar meegaat onder ideale omstandigheden*). Het voordeel hiervan is dat u eenvoudig de module kan installeren en weghalen door middel van de sterke magneetvoeten van de Sociale controle beveiligingssysteem
• Of u kiest voor de multifunctionele optie, de afneembare aansluiting. Met deze optie kunt u de Sociale controle beveiligingssysteem zowel portabel (alleen op batterij pack) als vast op de accu aansluiten

ClickTrace +

ClickTrace +

Wat zijn de kosten voor het versturen van de data en SMS? Klik hier

Welke RFID Transponders zijn hiervoor geschikt?

Onze draadloze RF Transponders hebben de mogelijkheid uw watervoertuig tot wel 3, 5, 10 of 15 jaar te beschermen, met de nieuwste toegepaste technologie zijn deze volgsysteem super zuinig in energie verbruik. eenmaal per dag zal een signaal worden verzonden naar de webapplicatie. Indien uw watervoertuig niet op de plaats ligt waar deze hoort te liggen. dan kunt u contact opnemen met ons recherche team welk paraat zal staan voor de Benelux.

Radio module 3 jaarRadio module 5, 10, 15 year

Voor een klein bedrag van €120 per excl. BTW jaar zijn uw objecten 24/7 beschermt!

Naast de RF Transponder hebben wij ook nog de RFiD Maritime, dit hoog technologische volgsysteem kan uw boot zelfs volgen ver op zee. Mocht u een wat grotere vaartuig hebben en wilt u zeker weten waar de boot zich bevind, dan is dit de ideale oplossing.
Onze Transponder.

Welke beveiligingssystemen zijn hiervoor geschikt?

Wanneer uw 1 of meerdere watervoertuigen of buitenboordmotoren wilt beveiligen, hebben wij voor u de Unibox met optische kabel. U kunt eenvoudig de kabel door meerdere objecten heen trekken. Indien het gesloten circuit wordt verbroken zal deze een alarm van 110 decibel afgeven, en daarbij mogelijk een SMS/Bel signaal naar u of mogelijk 5 andere personen verzenden door de bijhorende prepaidkaart. De glasvezelkabel is niet te saboteren !!. De lengte van de glasvezelkabel is onbeperkt. De Unibox heeft een minimale afmeting van 20 x 20 x 15 cm, en wordt geleverd voor wandmontage of op een voetstuk.

bouwplaatsbeveiliging

Unibox met rubberenkabel

ipp ipp ipp

Zero Tolarance outboard

Compact en multifunctioneel Alarmsysteem met 110 db sirene speciaal voor vaartuigen. Aan/uit door middel van i-button + key en schakelbaar. De zero Tolerance kan zo worden ingesteld dat het golven kan detecteren. Mocht het wat onstuimiger weer zijn, dan geeft de Zero niet direct alarm. Zal de zero een versnelling, trilling of schokken detecteren, zal de Zero een Alarm afgeven van 110 decibel. Het is ook mogelijk deze aan te sluiten op de GSM module, u enmogelijk 5 andere personen krijgen dan een SMS/Bel alarm. U kunt dan meteen gaan kijken of er iets aan de hand is. De integratie van de modules zijn te zien op de foto’s

Specificaties

 • 2 jaar garantie
 • Diefstal alarm
 • inclusief 2 (digitale) i-button sleutels
 • interne sirene (110 db)
 • mail alert via Track & Trace unit
 • slimme detectie o.b.v. hoek, versnelling, trilling, helling
 • volledig ingesteld (plug & play) voor gebruik op uw vaartuig.
 • Alarm output
 • draadloos (int. accu 1 jr)
 • Input
 • koppelbaar met ClicktraceTrack & Trace Systemen

Clipboard0

Clipboard03

SCM klasse gecertificeerd? Neem dan contact met ons op om de (opties) mogelijkheden te horen van onze Track en Trace producten.

Naar webshop Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...