Sociale controle beveiligingssysteem

Grond, dak, terras en hekwerk Sociale controle beveiligingssysteem

Sociale controle beveiligingssysteem is tegenwoordig een noodzaak. Diefstal en vandalisme zijn helaas aan de orde van de dag en kosten jaarlijks veel geld en frustratie in de particulieren- en bedrijvensector.

Schade door inbraak, diefstal en vandalisme beperkt zich helaas bij bedrijven niet tot de directe schade zoals gestolen koper, stroomkabels, materieel of geforceerde hekken en sloten. Een hogere kostenpost is vaak de indirecte schade, zoals personeel en onderaannemers die stilstaan, tot aan overschrijding van deadlines en opleverdata.

Welke mogelijkheden zijn er voor uw Sociale controle beveiligingssysteem

Wij van gpsvolgsystemen werken samen met meerdere technologie bedrijven, hierdoor zijn we in staat uw erf van top tot teen te beveiligen. De mogelijkheden behoren van hekwerk beveiliging tot onzichtbare grondbeveiligingssystemen.

terreinbeveiliging

ontzichtbare grondbeveiliging

Grond, dak, terras en grinddetectie systeem
LPS is een dak, terras en grinddetectie systeem gebaseerd op een “optische kabel” waardoor een lichtsignaal wordt verzonden en ontvangen. Betreding van de oppervlakte waaronder de kunstofvezel is aangebracht zullen verbuigingen in de vezel doen ontstaan waardoor het lichtsignaal veranderd. Een afwijking tussen het uitgezonden en ontvangen lichtsignaal zal een alarm genereren. Dit is uitstekend toepasbaar in diverse soorten bodems zoals zand, klei, grind, gras, bestrating en asfalt.

Hekwerk detectiesysteem en klein/groot materieel Sociale controle beveiligingssysteem

Hekwerk beveiliging kan door middel van optische kabels en/of in samenwerking met onze tril- en schokgevoelige GSM alarmsystemen. Daarnaast kunnen op uw erf waardevolle goederen staan die onbewaakt makkelijk kunnen worden ontvreemd. Deze goederen staan dan veelal ook voor langere tijd opgeslagen in of rondom uw pand. Door simpele toepassingen van onze alarmsystemen kunnen uw goederen eenvoudig beveiligd. Hieronder geven wij enkele voorbeelden van onze producten die kunnen worden gebruikt, en voor ons al jaar en dag de optimale dienst leveren.

Zero Tolerance
Het zero alarmsysteem is een passief detectiesysteem dat geschikt is voor de beveiliging van diverse soorten hekwerken zoals gaas- en spijlenhekwerken. Ook muren, wanden en daken kunnen met dit systeem zeer goed bewaakt worden. Verschillende aanvalstechnieken zoals klimmen, buigen, knippen, slijpen en breken worden gedetecteerd en daarmee zijn onze alarmsysteem uitermate geschikt voor de beveiliging van midden en hoog risico objecten.

Indien iemand over, onder of door het hekwerk probeert te komen dan zal het alarmsysteem een akoestisch alarm afgeven van 110 decibel wat de indringer meteen afschrikt. De Zero Tolerance is uit te breiden met een GSM module welk er voor zorgt dat er mogelijk naar 5 personen een SMS/Bel Alarm wordt verzonden. Daarnaast is kunnen onze systemen worden uitgebreid met optische of rubberen beveiliginskabels. Wordt de kabel verbroken dan zal het Alarm proces meteen in werking worden gezet.

De Zero Tolerance heeft een aantal sensoren, deze reageren op trilling, schokken, hellingshoek en versnelling. Elke beweging zal worden gedetecteerd en vervolgen een alarm voor worden afgegeven.

ZT

Thunderbolt
De Thunderbolt met “optische kabel” en standaart GSM module. Een optischische kabel is een verbindingskabel die door middel van optische signalen (licht) digitale informatie transporteert. Deze kabel is niet te saboteren! Ook kan de Thunderbolt wroden uitgebreid met een Zero Tolerance om ook eventuele trilling, schokken, hellingshoek en versnellingen waar te nemen.

koperbeveiliging

Thunderboltkoperbeveiliging

Unibox
Unibox met rubberen beschermingkabel, Voor het grovere werk, deze kabel is bestand tegen zware belasting en voor het grotere werkmaterieel. Voorzien van de Zero Tolerance en de GSM module.

unibox

Minibox
Een lichtere uitvoering dan de Unibox. Deze is perfect te gebruiken op het werk, in de garage, werkplaats en om de gereedschappen en koffers in een bus te beveiligen. Voorzien van een Zero special, magneetcontact voor garagedeur, jackstekkers met 8 meter kabel en tamperalarm. Inclusief batterij.

Minibox_Unibox

Naar webshop Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...