Sociale controle beveiligingssysteem

Sociale controle beveiligingssysteem! Beveiligingsproducten voor aannemers, bouwbedrijven , zzper’s en mogelijk voor nog meer sectoren.

Sociale controle beveiligingssysteem voor al uw machines, werktuig en gereedschap? Diefstal van (duur) gereedschap is een veel voorkomend probleem en de laatste jaren alleen maar toegenomen. Hierdoor zijn situaties ontstaan dat verzekeringsmaatschappijen i.i.g. de kleinere bedrijven niet meer wilt verzekeren tegen diefstal van (dure) machines en gereedschappen.

Welke GPS Tracker zijn hiervoor geschikt?

ClickTrace +

De ClickTrace + kan uw machines volgen en beveiligen. De ClickTrace heeft een standby tijd tot wel drie jaar en kan eenvoudig door middel van sterke magneet voeten in uw machines binnen 5 seconden worden geïnstalleerd. Mocht uw machine op een vreemd tijdstip in beweging komen, dan zal de Clicktrace een SMS/Bel Alarm afgeven. Hierdoor kunt u meteen inloggen op ons unieke web applicatie om te zien waar uw machine zich begeeft. U heeft zo de mogelijkheid de politie in te schaken en zit niet vast aan de kosten van dure meldkamers.

Voordelen van de optie GPS:

 Volledige controle op afstand
 Diefstalpreventie
 Overzicht van exacte km’s
 Besparing op brandstofkosten
 Eenvoudige positiebepaling
 Rapportages conform uw wensen
 Archivering historische data
 Draaiuren registratie

Extra details

• De Track Trace modulles zullen wij naar wens voor u instellen en kant en klaar maken voor gebruik.
• Zie menu ‘Demo’ waar u eenvoudig kan inloggen op onze gratis webapplicatie
• Gratis mobiele webapplicatie voor Iphone en android
• IP65 stof en spatwaterdicht
• Gegarandeerd de laagste gebruik kosten!

ClickTrace +

ClickTrace +

Wat zijn de kosten voor het versturen van de data en SMS? Klik hier

Welke RFID Trackers zijn hiervoor geschikt?

Onze RF Transponders zijn voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van RFID, hierdoor is het mogelijk een draadloze RF Transponder een batterij levensduur te geven van 3, 5, 10 en tot wel 15 jaar. Eenvoudig te plaatsen in al uw voertuigen of objecten. eenmaal per dag geeft de transponder een signaal welk is te zien op onze webapplicatie. U kunt al gebruik maken van deze webapplicatie voor €120 excl. BTW per jaar. wordt er een object of voertuig ontvreemd, dan halen wij het terug wanneer het zich nog in de Benelux bevindt. De RF Transponder geeft een wereldwijde dekking en is zelfs terug te vinden in containers, loodsen en gebouwen. Waar u object of voertuig ook is, u kunt het altijd overal ter wereld terug zien op de webapplicatie.

Radio-module-3-jaarRadio-module-5-year

Welke beveiligingssystemen zijn hiervoor geschikt?

Zero Tolerance

De gereedschappen worden van bouwplaatsen of uit busjes gestolen. Voor het preventief handelen tegen dit soort praktijken hebben wij de Sec Alarm. De Sec Alarm beschikt over een bewegingssensor, mocht het object in beweging komen of veranderd de helling waar de Sec Alarm op is geprogrammeerd, dan is het in staat tot wel aan 110 decibel alarm te creëren. U heeft de sleutel om het Alarm systeem te activeren en te deactiveren. Eenvoudig de sleutel tegen het contact houden en u kunt weer bij l uw gereedschap in uw busje. De mogelijkheid bestaat om dit alarm systeem uit te breiden met GPRS en GPS. Wanneer u kiest voor alleen GPRS, zal de module u bij het afgeven van het 110 decibel alarm u ook een SMS (Bel) signaal afgeven. Het alarm systeem kan tot wel minimaal 1 jaar standby staan. Hekken en deuren zullen niet geruisloos kunnen worden geopend.

ZT

Unibox

De Sec Alarm heeft daarnaast hulpstukken om uw werktuig nog beter te kunnen beveiligen zoals, een gesloten circuit maken door middel van een kabel (5,5mm) doorsnede door uw dure gereedschap koffers heen te trekken. Aansluiting voor beveiligingskabel, hiervoor kunt u zelfs uw eigen verlengsnoer gebruiken en mag wel tot 100 meter lang zijn. Kortsluiten, doorknippen, of andere sabotagepogingen leiden altijd tot alarm via de sirene. De ingebouwde GSM unit belt u en verstuurd direct per sms 5 telefoonnummers een diefstal of sabotagemelding. Ook te gebruiken voor hekwerkbeveiliging met de speciale glasfiberkabel. Simpel door het gaas trekken, of om de tussenpalen. Gaas wegknippen of heksegmenten verwijderen is niet meer mogelijk zonder alarm te veroorzaken.

De glasvezelkabel is niet te saboteren !!. De lengte van de glasvezelkabel is onbeperkt. De Unibox heeft een minimale afmeting van 20 x 20 x 15 cm, en wordt geleverd voor wandmontage of op een voetstuk.
Makkelijk, en voor meerdere toepassingen te gebruiken zoals meerdere aanhangers op een parkeerterrein, in busjes om gereedschappen te beveiligen, terrasbeveiliging zoals meubels en terrasheaters, groot gereedschap in werkplaatsen, meerdere boten tegelijkertijd aan de steiger, fietsenhokken, kledingrekken voor de winkel, betonmolens en aggregaten op een bouwplaats.

Sociale controle beveiligingssysteem

Unibox met glasvezelkabel

Minibox binnen uitvoering

Een lichtere uitvoering dan de Unibox. Deze is perfect te gebruiken op het werk, in de garage, werkplaats en om de gereedschappen en koffers in een bus te beveiligen. Voorzien van een Zero special, magneetcontact voor garagedeur, jackstekkers met 8 meter kabel en tamperalarm. Inclusief batterij.

Minibox_Unibox

Naar webshop Contact
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...